bg
Alkaen 35,00 € / 2 h

KUVAUS:

Jos sinulla on jo hieman kokemusta kajakkimelonnasta ja haluat liikkua peruskajakkia sutjakammalla merikajakilla, valintasi on Zephyr! 

Zephyr 160 on tukeva ja helppo merikajakki ja ketterä kääntymään. Tämä on hyvä valinta ensimmäistä kertaa merikajakkia kokeilevalle. Varustukseen kuuluu kolme vesitiivistä säilytystilaa, välilaipiot, säädettävät jalkatuet ja nostoevä.

Zephyr 160 on suunniteltu retkeilykäyttöön ja suosittelemme sen valitsemista pidemmille päiväretkille sekä yön yli kestäville seikkailuille! Kajakki sopii M-XL kokoisille melojille. 

Varaa kajakki etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!

 

SIJAINTI: 

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta lähtee useita erilaisia melontareittejä. Käy vaikka kiertämässä Tammisalo ja Vartiosaari, Itä-Helsingin rantaviivaa mereltä tarkastellen! 

Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Voit helposti tarkastaa melontasään täältä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä sinua varten, tutustu täällä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top