bg
Alkaen 35,00 € / 2 h

KUVAUS:

Tempest 165 on kausikorttilaistemme ja oppaidemme suosiossa. Tällä merikajakilla liikut mukavasti pidemmilläkin retkillä!  

Tempest 165 on suosittu merikajakki, jolla on miellyttävää meloa reippaampaa lenkkiä. Varustuksena Phase3 -istuinjärjestelmä, säädettävät jalkatuet, laipiot, etu- ja takapakkausluukut, päiväluukku sekä nostoevä. 

Tempest soveltuu erinomaisesti retkikäyttöön, mutta usein sitä varataan myös muutaman tunnin kuntolenkkejä varten. Tempest 165 on suunniteltu pienikokoiselle, S-M -koon melojalle.

Varaa kajakki etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!

SIJAINTI: 

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta lähtee useita erilaisia melontareittejä. Tyynellä säällä kannattaa vierailla Pihlajaluodolla ja Hattusaaressa

Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

LISÄTIETOJA:

Voit helposti tarkastaa melontasään täältä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä sinua varten, tutustu täällä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top