bg
0,00 € / 3 h

Huomioitathan, että Itämerikajakkien varaukset ovat sitovia, eli niitä ei voi peruuttaa. Varaamalla Itämerikajakin, sitoudut roskien punnitsemiseen, lajitteluun ja saaliin kirjaamiseen.

Kajakkivuokrauksen alaikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaat voivat lähteä melomaan aikuisen kanssa. Alle 18-vuotiaan osallistujan on ilmoitettava huoltajan yhteystiedot varauksen yhteydessä. Kajakkien painoraja 300kg.

Mistä on kyse? 

Tänä kesänä kumppanimme mahdollistavat Itämeri Plogging -hankkeen toteuttamisen koko rannikon laajuudella Helsingistä Ouluun asti. Siivoukseen modifioidut Fortum Itämerikajakit ovat kaikkien käytettävissä kahdeksassa eri toimipisteessä läpi kesän. 

Fortumin mahdollistamat kaksikkokajakit ovat modifioitu siivousta varten ja niistä löytyy kaikki tarvittavat siivous- ja melontavälineet. Yhteen kajakkiin mahtuu kaksi henkilöä.

Mitä tarvitsen mukaan?

Mukaan tarvitset sään mukaisen varustuksen ja vesipullon. Aurinkoisella säällä kannattaa napata mukaan hattu ja aurinkorasvaa.  

Lisäksi mukaan tarvitset toverin, sillä kajakki on kahdelle henkilölle.

Mitä Itämeri Plogging -pisteeltä löytyy?

Siivouskajakkiin sisältyy perusvarusteet. Kajakissa on valmiiksi kiinni roskakori. 

Varustelaatikosta löytyy:
- ohjeet
- melontaliivit 3 kpl
- melat 2 kpl
- siivouspihdit 1 kpl
- roskapusseja
- vesitiivis puhelinpussi 1 kpl
- puntari (roskien punnitsemiseen) 1 kpl

Mitä muuta huomioitavaa?

Varattuasi siivouskajakin saat erilliset ohjeet sähköpostiisi. On tärkeää, että toimit ohjeiden mukaisesti.

Ilmoitathan, mikäli huomaat että laatikosta puuttuu jotain välineitä: info@laguuniin.fi

Mukana mahdollistamassa?

Ilman yhteistyökumppaneita ei olisi Itämeri Plogging -hanketta. Iso kiitos mahdollistajille: Fortum, Polestar, Urbaser, Lumme.

Tiedustelut

Itameri Plogging
info@laguuniin.fi
029 170 0353
Y-tunnus:
Kauppias
Itameri Plogging
info@laguuniin.fi
029 170 0353
Y-tunnus:

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top