bg
Alkaen 25,00 € / 2 h

Vuosaaren saaristo tutuksi helpolla peruskajakilla!

Oletko vasta tutustumassa melontaan tai onko tarkoituksenasi tulla kavereiden kanssa viettämään rentoa ulkoilupäivää vesillä? Rainbow Oasis sopii siihen täydellisesti! Peruskajakilla pääset nauttimaan kauniista merimaisemista ja tutustumaan lukuisiin ulkoilusaariin Vuosaaren edustalla. 

Rainbow Oasis Max -peruskajakkimme sopii myös kookkaammalle melojalle täydellisesti rentoon melontaan ja uusille harrastajille. Kajakki on helposti ohjattava, suuntavakaa ja tukeva. Kajakki sopii päiväretkeilykäyttöön, mutta kompaktien retkeilyvarusteiden omistajalle se on myös vaihtoehto yön yli -reissuille.

Jos nautit melonnasta, kannattaa harkita kausikorttejamme, hyvitämme viikon sisällä vuokrauksesta tehdystä kausikortti-ostoksesta 32?.

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä - Poikkea vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.

Lisätiedot:

  • Melojan koko: M-XXL

  • Vuokraan sisältyy: Kajakki, liivit, aukkopeite ja mela.

  • Tutustu Vuosaaren Melontakeskukselta lähteviin melontareitteihin!

  • Tarkastele vallitsevaa melontasäätä!

  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla, Edenredillä ja Smartumilla.

  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!

  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!

  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Perustiedot

KohdeUusimaa
Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top