bg
Alkaen 29,00 € / 2 h

KUVAUS:

Oletko vasta tutustumassa melontaan tai onko tarkoituksenasi tulla kavereiden kanssa viettämään rentoa ulkoilupäivää vesillä? Rainbow Oasis sopii siihen täydellisesti!

Rainbow Oasis on helppo, tukeva ja suuntavakaa kajakki, jota voimme suositella aivan kaikille. Vuokraamalla kajakin pääset nauttimaan kauniista merimaisemista ja tutustumaan lukuisiin ulkoilusaariin Vuosaaren edustalla. 

Rainbow Oasis sopii parhaiten päiväretkeilyyn, mutta kompaktien retkeilyvarusteiden omistajalle on mahdollista käyttää kajakkia myös viikonloppuretkeilyyn. Varustuksena 4-pistejalkatuet, etu- ja takapakkausluukut sekä laipiot. Kajakki sopii S-XL kokoiselle melojalle.

Varaa kajakki etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!

 

SIJAINTI: 

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta lähtee useita erilaisia melontareittejä. Poikkea vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.

Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Voit helposti tarkastaa melontasään täältä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä sinua varten, tutustu täällä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Ominaisuudet

Ranta:meri
Rannan kuvaus:Lähtö laiturilta tai hiekkarannalta.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top