bg
Alkaen 37,00 € / 2 h

Tutustu Itä-Helsingin saaristoon retkikajakilla!

Retkikajakkimme soveltuvat pidemmille päiväretkille ja hieman kokeneemmille melojille. Retkikajakilla pääset helposti tutustumaan lähisaaria pidemmälle - kierrä vaikka Villinki tai vieraile Hattusaaressa. Retkikajakkimme ovat nopeampia ja sujuvampia liikkeissään kuin peruskajakit. 

Hydra Lv on säätöevällä varustettu retkikajakki, joka soveltuu hyvin keskikokoiselle melojalle. Säätöevänsä ansiosta se sopii melottavaksi myös hieman isommassa aallokossa. Retkikajakilla pääset nauttimaan kauniista maisemista ja tutustumaan uusiin paikkoihin.

Hydra LV on helposti ohjattava ja sen varustukseen kuuluu mm. kaksi vesitiivistä, pyöreää pakkausluukkua, päiväluukku takana, muotoiltu istuin ja säädettävät jalkatuet. 

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä - Poikkea vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.

Lisätiedot:

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top