bg
Alkaen 58,00 € / 2 h

Tutustu Itä-Helsingin saaristoon retkikaksikolla!

Tämä retkikaksikko soveltuu parhaiten yön yli -retkille. Retkikaksikolla pääset helposti tutustumaan lähisaaria pidemmälle - kierrä vaikka Villinki tai vieraile Hattusaaressa. Retkikajakkimme ovat nopeampia ja sujuvampia liikkeissään kuin peruskajakit. 

Boreal Design Esperanto on tukeva, isokokoinen ja suuntavakaa kaksikkokajakki, joka sopii mainiosti yön yli retkeilijöille suuren pakkaustilansa ansiosta. Tämä kajakki on yksi nopeimmin melottavista malleista mitä markkinoilta löytyy. Vuokraa kaksikkokajakki meiltä ja lähde seikkailemaan Itä-Helsinkin merille ja saaristoon kaverin kanssa!

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä - Poikkea vaikkapa Pikku Leikosaaren puusaunaan löylyihin.

Lisätiedot:

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top