bg
Alkaen 58,00 € / 2 h

KUVAUS:

Haluaisitko lähteä pidemmälle viikonloppuretkelle kajakilla kaverin kanssa? Boreal Design Esperanto on juuri siihen sopiva valinta!


Boreal Design Esperanto on tukeva, isokokoinen ja suuntavakaa kaksikkokajakki, joka sopii mainiosti yön yli retkeilijöille suuren pakkaustilansa ansiosta. Tämä kajakki on yksi nopeimmin melottavista malleista mitä markkinoilta löytyy. Vuokraa kaksikkokajakki meiltä ja lähde seikkailemaan Itä-Helsinkin merille ja saaristoon kaverin kanssa!


Boreal Design Esperanto kaksikkokajakilla voit lähteä yhdessä ystävän tai perheenjäsenen kanssa pidemmälle melontaretkelle. Tämä kajakki on paras valinta kuntoiluun kaverin kanssa tai viikonloppu-, ja yön yli retkeilyyn. Esperanto sopii S-L koon melojille. Varustuksena löytyy peräsin.


Varaa kajakki etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!


SIJAINTI: 


Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä, josta lähtee useita erilaisia melontareittejä. 


Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Voit helposti tarkastaa melontasään täältä.

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä sinua varten, tutustu täällä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top