bg
0,00 €

Pyöräilyreitti Itä-Helsingin rannikolla kuljettaa sinut Kallahdenniemen ja Uutelan ulkoilualueille. Varaa pyörä ja käy nauttimassa raikkaista merimaisemista!

Pyöräretki Itä-Helsingin rannikolla

Itäinen Helsinki hurmaa luonnollaan. Itä-Helsingin luontokohteista Kallalahdenniemi, Uutelan ja Mustavuoren ulkoilualueet ovat helposti saavutettavissa fatbikella.  

Suunnittelemamme reitti sopii erinomaisesti kaikille maastopyöräilystä innostuneille. Reitti alkaa Vuosaaren Melontakeskukselta ja kulkee rannikkoa myötäillen läpi Kallahden ja Uutelan metsien. Ota mukaan lämmintä juotavaa mukaan ja nauti merimaisemista reitin varrelta löytyvillä kallioilla. 

Reitille on valittu helppokulkuisia polkuja, joita tutkimalla tutustut kätevästi Itä-Helsingin kauneimpiin luontokohteisiin.

Tutustu reittikartaan alempana. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top