bg
Siirry sisältöön

Yhdessä olemme enemmän

Liity mukaan heimoon! Natura Viva Tribe on uusi tapa myydä matkailupalveluita Suomessa. Pääset mukaan Natura Vivan myyntikanaviin ja halutessasi voit perustaa myös omia kanavia, johon keräät omia sekä muiden palveluntarjoajien tuotteita. 

Jokainen kauppias on itsenäinen toimija ja saa suoran asiakaskontaktin. Me autamme sinua viimeistelemään tuotteesi täydelliseksi ja mahdollistamme myynnin. 

Etsimme palveluja koko Suomesta, ja rakennamme niille palvelutarjonnan perusteella sopivia fyysisiä ja verkossa toimivia myyntipisteitä. Pääkaupunkiseudulla pilottivaiheessa on sovittu myyntipisteen sijoittamisesta Helsingin rautatieaseman matkailuneuvontapisteen yhteyteen sekä Helsinki-Vantaa lentoaseman matkailuneuvontaan. Verkossa toimivista kauppapaikoista räätälöimme toimivia kokonaisuuksia. Ensimmäisenä kehitämme helout.com- ja melontakeskus.fi-verkkosivustoja. 

Etsityt tuoteryhmät

  1. Suoraan verkkokaupasta varattavat tuotteet
  2. On request -tuotteet pienille FIT-ryhmille

Jatkossa lisäämme palveluun myös on request -tuotteita isommille ryhmille ja yritysasiakkaille. Näille luodaan omia räätälöityjä myyntiympäristöjä. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, kerro meille lisää yrityksestäsi ja palveluistasi tällä lomakkeella!

Kuinka pääset mukaan?

  1. Kerro meille, minkälaisia palveluja ja tuotteita sinulla on tarjolla. Täältä löydät lomakkeen, johon voit syöttää yrityksesi ja tuotteiden tiedot.
  2. Valitsemme tarjonnastasi sopivat tuotteet.
  3. Lähetämme sinulle palvelusopimuksen ja muut ehdot hyväksyttäväksi. 
  4. Rakennamme tuotteellesi templaten järjestelmäämme ja lähetämme sinulle linkin on-boarding -prosessiin. 
  5. On-boarding -prosessissa sinulle muodostetaan oma Johku-verkkokauppa, josta palvelut ja tuotteet siirtyvät Natura Vivan myyntikanaviin. Halutessasi voit myös myydä palveluitasi suoraan tämän verkkokaupan kautta. 
  6. Varaukset tulevat suoraan sinun järjestelmääsi ilman välikäsiä. Maksat ainoastaan komission toteutuneista kaupoista ja liideistä. 

Mitä mukana olo maksaa?

Natura Viva perii toteutuneesta myynnistä 15 % myyntikomission. Palveluntarjoaja vastaa palveluiden myynnistä aiheutuvista kuluista, kuten maksunvälittäjäsopimuksista sekä verkkokaupan komissiosta. Myynti tapahtuu Johku-verkkokaupan kautta. Johkun hinnoittelusta saat tietoa täältä: https://www.johku.fi/fi/hinnat

Natura Viva muokkaa palveluun valitsemansa tuotteet myyntikanaviin sopiviksi ja sisällöiltään yhdenmukaisiksi. Muokattujen sisältöjen tekijänoikeudet kuuluvat Natura Vivalle.

Esimerkkejä online-myyntipaikoista

Hel Out

Aktiviteetteja ja majoitusta Etelä-Suomessa, kohderyhmänä kansainväliset yksittäiset asiakkaat. Tutustu kauppapaikkaan.

Melontakeskus

Melontapalveluita koko Suomessa. Kohderyhmänä suomalaiset kuluttajat. Tutustu kauppapaikkaan.

Yhteystiedot

Pyydämme lähettämään kaikki tuote-ehdotukset lomakkeen kautta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Ilkka Lariolaan, ilkka@naturaviva.fi.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top