Ehdot

Siirry sisältöön

Repoveden Melontapiste

Vuokraa kajakki Natura Vivan Repoveden Melontapisteeltä ja tutki kansallispuistoa vesiltä käsin!

Lähde Repoveden kansallispuistoon luontoretkelle. Repoveden Melontapisteeltä voi vuokrata perus- ja retkikajakkeja. Kajakkien avulla teet helposti päiväretkiä kansallispuiston läheisillä vesialueilla. Myös yön yli -retket ovat mahdollisia - Repoveden kansallispuistosta löytyy useita tulipaikkoja, joiden läheisyydessä leiriydyt melontaretken päätteeksi.

Repovesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä mutta silti keskellä kauneinta luontoa. Kouvolan kaupunkiin matkaa kertyy noin 40 kilometriä, samoin kuin Mäntyharjun kunnan keskustaajamaan. Kansallispuisto sijoittuu läänien osalta Kymenlaaksoon ja Etelä-Savoon. Julkiset liikenneyhteydet Pääkaupunkiseudulta, Mikkelistä ja Jyväskylästä Mäntyharjulle ja Kouvolaan ovat hyvät, ja valtatie 5 Lahdesta Mikkeliin ohittaa Repoveden kansallispuiston länsipuolelta.

Repoveden upea luonto

Repoveden kansallispuiston luonto edustaa suomalaista mets√§maisemaa tyypillisimmill√§√§n. Kansallispuiston mets√§t ovat m√§ntyjen, kuusien ja koivujen t√§ytt√§mi√§ sekametsi√§, joissa on my√∂s vaahteroita, lehmuksia ja pihlajia. J√§√§kausi on muovannut maastosta kallioista ja korkeuseroiltaan vaihtelevaa, ja alueen korkeimmilta huipuilta Mustalamminvuorelta sek√§ Olhavanvuorelta n√§k√∂alat yli Repoveden ovat henke√§salpaavat. 

J√§rvet halkovat maisemaa l√§pi Repoveden. Repovesi itsess√§√§n on suurehko j√§rvi kansallispuiston l√§nsipuolella. Pitk√§ ja kapea Kapiavesi yhdist√§√§ Repoveden kansallispuiston etel√§puolella sijaitsevaan Tihvetj√§rveen. L√§nsipuolella Repovesi yhdistyy Hillosensalmen kautta alueen suurimpaan j√§rveen, Vuohij√§rveen.  

Natura Viva

Tilaa uutiskirje!

Saat tietoa ajankohtaisista palveluista, uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu
+358 10 292 4030
info@naturaviva.fi

Vuosaaren Melontakeskus

Nuuksion Kansallispuisto

Teijon Luontokeskus

Ryhmävarausten tarjouspyynnöt:

sales@naturaviva.fi

Lue lisää
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top