bg
Alkaen 21,00 € / 3 h

Souda ja kalasta Matildanjärvellä!

Lähde soutuveneellä retkelle Matildanjärvelle Teijon kansallispuistoon. Voit soutaa esimerkiksi järven keskellä sijaitsevalle Isoholman saarelle ja nauttia maisemista ja eväistä. Soutuveneessä on tilaa neljälle henkilölle. Matildanjärvi on metsähallituksen erityiskalastuskohde, ja sinne on istutettu kalastuskokoista kirjolohta. Voit ostaa kalastuslupasi  Erälupien verkkokaupasta tai Teijon Luontokeskukselta. 

Varauksen käyttö

Teijon soutuveneiden vuokraaminen on omatoimista. Tehtyäsi varauksen saat kaikki tarvittavat tiedot, jolla voit ottaa soutuveneen käyttöösi. Yhdessä soutuveneessä on aina yhdet lasten pelastusliivit sekä kolmet aikuisten liivit.

Sijainti:

Matildanjärventie 84, 025660 Matilda. Kansallispuiston yleiseltä parkkipaikalta on matkaa Luontokeskukselle noin 100 metriä. Vuokraamo sijaitsee Luontokeskuksella ja saat sieltä varusteet ja ohjeita liittyen varaukseesi. Soutuveneet sijaitsevat Matildanjärven rannassa, kivenheiton päässä Luontokeskuksesta.

Lisätiedot:

  • Soutuveneeseen mahtuu neljä henkilöä.

  • Vuokraan sisältyy: Soutuvene, pelastusliivit, ankkuri.

  • Soutuvenevuokran maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla, Edenredillä ja Smartumilla.

  • Natura Vivan lahjakortit

  • Natura Vivan kausikortit (Teijon soutuveneet eivät kuulu valikoimaan)

  • Varausehdot

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top