bg
Alkaen 23,00 € / h

KUVAUS:

Lähde suppailemaan Teijon kansallispuistoon Matildanjärvelle!  Shark Allround 10" on monipuolinen ja vakaa yleislauta, jolla voit meloa matkaa tai vaikka joogata.


Shark Allround 10" on laadukas, ilmatäytteinen lauta, joka soveltuu hyvin aloittelijoille. Shark Allround -laudat ovat tukevia ja leveitä, ja niitä on helppo ohjata. Tällä laudalla voit meloa hiljakseen hyvässä seurassa tai suunnata hieman pidemmällekin SUP-retkelle. Tämä lauta on suunniteltu pienille-, ja keskikokoisille suppailijoille (max.90kg).


Lauta voidaan myös tyhjentää ja pakata kätevään selkäreppuun. Näin se kulkee mukana esimerkiksi patikkaretkellä: voit vaeltaa kauemmaksikin Matildanjärveltä Teijon kansallispuiston muille järville suppailemaan. Mikäli haluat lähteä pidemmälle SUP- retkelle, kysy meiltä lisää lake hopping -mahdollisuuksista.


Varaa SUP-lauta  etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla suppailet koko kesän!


SIJAINTI: 


Vuokraamomme sijaitsee Teijon Luontokeskuksella Matildanjärven rannalla.
Tarkka osoite: Matildanjärventie 84 25660 Salo

 

LISÄTIETOJA:

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Suppailukokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top