bg
Alkaen 24,00 € / h

Seikkaile Matildanjärvellä SUP-laudalla!

Lähde SUP-lautailemaan Teijon kansallispuiston upeisiin maisemiin. Matildanjärvi on suojaisa suppailuympäristö ja sen rannoilta löydät useita tulipaikkoja taukoasi varten.

Shark Touring 12" 34" on laadukas ilmatäytteinen lauta, joka sopii leveytensä puolesta myös isokokoisemmille melojille. Voit meloa hiljakseen hyvässä seurassa tai suunnata hieman pidemmällekin SUP-retkelle. 

Sijainti:

Matildanjärventie 84, 025660 Matilda. Kansallispuiston yleiseltä parkkipaikalta on matkaa Luontokeskukselle noin 100 metriä. Vuokraamo sijaitsee Luontokeskuksella ja saat sieltä varusteet ja ohjeita liittyen varaukseesi. SUP-laudat sijaitsevat Matildanjärven rannassa, kivenheiton päässä Luontokeskuksesta.

Lisätiedot:

  • Malli: Shark Touring Xplor 12'6 34"
  • SUP-lautailijan koko max 130kg. 
  • Vuokraan sisältyy: SUP-lauta, mela, liivit ja leash.
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

 

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top