bg
Alkaen 39,00 € / h

KUVAUS:

Rainbow Oasis Twin -kaksikkokajakin avulla pääsette ystävänne tai perheenjäsenenne kanssa tutustumaan Teijon Kansallispuistoon. Ei haittaa vaikka aikaisempaa kokemusta melonnasta ei olisikaan, tämän kajakin hallitsette heti rannasta lähtiessänne!


Rainbow Oasis Twin on hyvin helppo, tukeva ja suuntavakaa kaksikkokajakki, joka sopii mainiosti aloittelijoille ja rentoa meininkiä haluaville. Kaksikon takaosassa on pieni vesitiivis säilytystila esimerkiksi eväille. Varustuksena 4-pistejalkatuet sekä takalaipio   
Kaksikko on helposti hallittavissa ja parhaiten se soveltuu rennoille päiväretkille. Pienen pakkaustilan vuoksi tämä kajakki ei sovellu yön yli retkille. Kajakki sopii S-XL kokoisille melojille.

Varaa kajakki etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!


SIJAINTI: 


Vuokraamomme sijaitsee Teijon Luontokeskuksella Matildanjärven rannalla.
Tarkka osoite: Matildanjärventie 84 25660 Salo

 

LISÄTIETOJA:

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top