bg
Alkaen 23,00 € / h

KUVAUS:


Oletko vasta tutustumassa melontaan tai onko tarkoituksenasi tulla kavereiden kanssa viettämään rentoa ulkoilupäivää Matildanjärvellä? Rainbow Oasis sopii täydellisesti kansallispuistoon tutustumiseen vedeltä käsin.


Rainbow oasis on helppo, tukeva ja suuntavakaa kajakki, jota voimme suositella aivan kaikille. Kajakki sopii S-XL kokoisille melojille. Vuokraamalla kajakin pääset nauttimaan ulkoilmasta ja kauniista maisemista Matildanjärvellä.


Tämä peruskajakki sopii niin melonnan aloittelijoille, kuin melontaa harrastaneille. Rainbow Oasis on parhaimmillaan päiväretkeilykäytössä, mutta kompaktien retkeilyvarusteiden omistajalle se on myös viikonloppuretkeilyyn oiva vaihtoehto. Varustuksena 4-pistejalkatuet, etu- ja takapakkausluukut sekä laipiot.


Varaa kajakki etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla melot koko kesän!


SIJAINTI: 


Vuokraamomme sijaitsee Teijon Luontokeskuksella Matildanjärven rannalla.
Tarkka osoite: Matildanjärventie 84 25660 Salo

 

LISÄTIETOJA:

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Melontakokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top