bg
Alkaen 26,00 € / h

Kierrä Matildanjärvi kajakilla!

Lähde melontaretkelle Teijon kansallispuiston upeisiin maisemiin. Matildanjärvi on suojaisa melontaympäristö ja sen rannoilta löydät useita tulipaikkoja taukoasi varten.

Rainbow Oasis -peruskajakkimme sopii täydellisesti rentoon melontaan myös uusille harrastajille. Max -malli sopii myös kookkaammille melojille. Rainbow Oasis on helposti ohjattava, suuntavakaa ja tukeva. Kajakki sopii päiväretkeilykäyttöön, mutta kompaktien retkeilyvarusteiden omistajalle se on myös vaihtoehto yön yli -reissuille. 

Sijainti:

Matildanjärventie 84, 025660 Matilda. Kansallispuiston yleiseltä parkkipaikalta on matkaa Luontokeskukselle noin 100 metriä. Vuokraamo sijaitsee Luontokeskuksella ja saat sieltä varusteet ja ohjeita liittyen varaukseesi. Kajakit sijaitsevat Matildanjärven rannassa, kivenheiton päässä Luontokeskuksesta.

Lisätiedot:

  • Melojan koko: M-XXL
  • Vuokraan sisältyy: Kajakki, liivit, aukkopeite ja mela.
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

 

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top