bg
Alkaen 32,00 € / vrk

Teijon kansallispuisto on upea luontokohde karavaanarille. Varaa paikka asuntovaunulle tai -autolle Teijon kansallispuiston caravan-alueelta!

Huom! Tämän caravan-paikan avaimet ovat haettavissa ja palautettavissa ainoastaan Teijon Luontokeskuksen aukioloaikoina:

 • Touko-kesäkuu 6.5.-2.6.2022
  Pe klo 14 - 18
  La ja su klo 10 - 16

  Kesä-syyskuu 3.6.-4.9.2022
  Arkisin klo 11 - 18 
  La ja su klo 11 - 18

  Syys-lokakuu 5.9.-30.10.2022
  Pe klo 14 - 18
  La klo 10 - 16
  Su klo 10-14

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto on houkutellut kävijöitä kauempaakin. Vuonna 2015 alue sai kansallispuiston arvon ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet.

Teijon kansallispuiston 19-paikkainen caravan-alue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä keskellä kansallispuistoa Matildanjärven äärellä. Lukuisat patikointiretit alkavat suoraan majoitusalueen kulmalta ja majoittujan on myös mahdollista vuokrata kajakki, sup-lauta, fatbike-pyörä tai vene Matildanjärven ja muun kansallispuiston tutkimiseen. Matildanjärvi on tunnettu erittäin kalaisana järvenä, johon myös istutetaan säännöllisesti pyyntikokoista kirjolohta.

Alue

Caravan-alue on osa kansallispuistoa ja sijaitsee metsäympäristössä Matildanjärven parkkipaikalle johtavan tien läheisyydessä.  Jokaiselle asuntovaunulle tai -autolle on oma sähkötolpalla varustettu, tasainen soraistettu paikka. Teijon kansallispuiston Luontotalo palveluineen sijaitsee noin 200 metrin päässä.

Sijainti

Caravan-alueen osoite on Matildanjärventie 84, 25660 Mathildedal. 

Hinnat

1 vrk 28,00€
3 vrk 75,00€
7 vrk 150,00€
koko kausi 880,00€ (ota yhteyttä info@naturaviva.fi)

Perusmaksuun sisältyy

 • Caravan-paikka
 • Sähkö
 • WC (Luontotalon yhteydessä, vesi WC)
 • Inva WC (Luontotalon yhteydessä, vesi WC)
 • Suihkumahdollisuus (Luontotalon yhteydessä)
 • Kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuus
 • Tulipaikan käyttö (polttopuut sisältyy)

Lisäpalvelut

 • Saunan vuokraus yksityiskäyttöön alennetulla hinnalla 25,00€ / h (sis. 6 henkilöä)
 • Kajakkien vuokraus
 • Sup-lautojen vuokraus
 • Fatbike-pyörien vuokraus
 • Veneiden vuokraus
 • Kalastusluvat
 • Saunan vuokraus
 • Eräkämppien vuokraus

Caravan-paikan varaaminen ja käyttö

Kämppä on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 14:een. Caravan-paikalle saa mennä vasta varausajan alkaessa.

Sähkön käyttöönotto

Sähkötolpan avaimet sijaitsevat Luontokeskuksen WC- ja suihkurakennuksen ulkoseinällä avainkaapissa. Vuokraajalle toimitetaan etukäteen kaksi toisistaan poikkeavaa koodia, joista ensimmäinen syötetään avainkaapin vieressä sijaitsevaan elektroniseen älyavainlaatikkoon. Älyavainlaatikosta saadulla avaimella vuokraaja voi avata avainkaapin, josta löytyy paikkakohtaiset avainboksit. Saamallaan toisella koodilla vuokraaja vuokraaja voi avata  oman paikkansa avainboksin ja saada näin sähkötolpan, wc:n ja suihkun avaimen käyttöön.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokraamansa caravan-paikan siisteydestä. Paikan täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Teijon kansallispuistoon nauttimaan. Alueelta löytyy roska-astiat.

Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa, mutta omistajan on huolehdittava, että ne ovat asianmukaisesti kytketty aina kun asuntovaunun tai -auton ulkopuolella . Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne ehdottomasti korjattava pois ja vietävä metsään kompostoitumaan. 

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Caravan-paikan varaaja on täysimääräisesti vastuussa kaikista majoittujista. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi:

Varausten hallinta ja niihin liittyvät tiedustelut

Varaustiedustelut ym. majoittumiseen liittyvät kyselyt:

Natura Viva

info@naturaviva.fi

+358 10 292 4032

Kohteen huollosta ja ylläpidosta vastaa Natura Viva. 

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal
Lomakohteen tyyppi:Leirintäalue

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top