bg
49,00 € / 2 h

Opastetulla retkellä tutustut kajakkimelontaan ja Teijon kansallispuistoon Matildanjärven vesistössä!

Tällä aloittelijoille tarkoitetulla retkellä pääset kokeilemaan melontaa opastetusti ja turvallisesti. Pidämme rennon melontatahdin ja välillä taukoilemme nauttien kauniista kansallispuiston luonnosta. Retkellä melomme peruskajakeilla, jotka ovat vakaita ja helposti ohjattavissa. Ennen lähtöä tutustumme lajiin, varusteisiin sekä perustekniikkaan. 

Matildanjärvi on upea paikka turvalliseen melontaan. Retkellä saat hyvän kuvan järveä ympäröivästä luonnosta ja retkeilymahdollisuuksista.

Jos melontaretki inspiroi sinua melomaan useamminkin, kannattaa tutustua kausikortteihimme. Tämän retken hinta on hyvitettävissä kausikortin hinnasta!

Mitä mukaan?

Retkellä pääset melomaan helpolla peruskajakilla ja saat meiltä kaikki tarvittavat melontavarusteet. Mukaan kannattaa ottaa säänmukaiset varusteet ja juomapullo. Meloa voit myös ilman kenkiä, joten sinun ei tarvitse miettiä erillisiä jalkineita retkelle. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Teijon kansallispuisto, luontokeskus - Matildanjärventie 84, 25660 Matilda.

  • Aika: Klo 18.00-20.00. Oppaanne tapaa ryhmän 15 minuuttia ennen retken alkua. 

  • Osallistujamäärä: Enintään 8 henkilöä

  • Opastus: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit meloa rennoin mielin!

  • Tutustu kausikortteihin!

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Matilda

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top