bg
25,00 € / 2 h

Teijon kansallispuiston 2 tunnin maastopyöräilykokeilu on retki sinulle, joka haluat kokeilla fatbike- tai maastopyöräilyä turvallisesti ja rauhalliseen tahtiin. Reitti on helppo. Liikumme leveillä poluilla, metsäautoteillä ja hiekkateillä suurimman osan matkasta. Retkelle lähdetään omalla tai vuokrapyörällä. Pyörän voi vuokrata Natura Vivan toimipisteeltä Teijon luontokeskukselta. Sopiva pyörä on maasto- tai läskipyörä. 

Teijon kansallispuiston kierros starttaa ja loppuu luontokeskuksen parkkipaikalle.  Välillä pysähdytään lepäämään ja tauolle matkan varrella. 

Kokeile maastopyöräilyä Teijolla -retken hinta on 25 €

Hinta pitää sisällään arvonlisäveron ja pyöräretken opastuksen. 

Varaa mukaan retkelle:
- maasto- tai fatbike-pyörä
- kypärä (pakollinen)
- tuulta pitävä takki
- reppu eväitä ja varavaatteita varten
- pyöräilyyn ja maastossa liikkumiseen sopivat kengät, esim. lenkkitossut tai maastopyöräkengät
- noin 0,5-1 litraa juotavaa
- välipala, pidämme tauon retken aikana
- aurinkolasit ja -voidetta
- vara- ja vaihtovaatteita sään mukaan
- puhelin

Perustiedot

KohdeMatildanjärventie 84,25660 Matilda
Lisätietoja:Helppo maastopyöräretki, kun haluat tutustua maastossa ajamiseen.

Tiedustelut

Valla Outdoors
info@vallaoutdoors.com
041 534642
Y-tunnus: 3107558-2
Kauppias
Valla Outdoors
info@vallaoutdoors.com
041 534642
Y-tunnus: 3107558-2

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top