bg
55,00 € / 7 h

Teijon kansallispuiston kierros on retki sinulle, joka nautit rauhallisesta maastopyöräilystä tai haluat kokeilla pitkää maastopyörälenkkiä. Reitti ei suurimmilta osiltaan ole tekninen. Liikumme leveillä poluilla,  metsäautoteillä ja hiekkateillä suurimman osan matkasta. Kapeammat ja jyrkemmät polut voi halutessaan taluttaa. Retki alkaa klo 11 ja päättyy klo 18. Retkelle lähdetään omalla pyörällä. Sopiva pyörä on maasto- tai läskipyörä. 

Teijon kansallispuiston kierros starttaa ja loppuu luontokeskuksen parkkipaikalle.  Välillä pysähdytään lepäämään ja tauolle Sahajärven Kalasuntille, Hamarijärvelle sekä Endalin laavulle Puolakkajärvellä. 

Teijon kansallispuiston kierros -retken hinta on 55 €

Hinta pitää sisällään arvonlisäveron, opastuksen ja nokipannukahvit lounastauolla

Varaa mukaan retkelle:
- maasto- tai fatbike-pyörä
- kypärä (pakollinen)
- tuulta pitävä takki
- reppu eväitä ja varavaatteita varten
- pyöräilyyn ja maastossa liikkumiseen sopivat kengät, esim. lenkkitossut tai maastopyöräkengät
- noin 0,5-1 litraa juotavaa
- tukevat retkieväät ja välipaloja, pidämme lounastauon tulipaikalla
- aurinkolasit ja -voidetta
- vara- ja vaihtovaatteita sään mukaan
- puhelin
- kamera

 

Perustiedot

KohdeMatildanjärventie 84,25660 Matilda

Tiedustelut

Valla Outdoors
info@vallaoutdoors.com
041 534642
Y-tunnus: 3107558-2
Kauppias
Valla Outdoors
info@vallaoutdoors.com
041 534642
Y-tunnus: 3107558-2

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top