bg
199,00 € / vrk

Melonnan alkeiskurssilla opit melonnan perustaidot turvallisessa ympäristössä!

Melonta on monipuolinen harrastus, jonka parissa viihtyvät niin kuntoilijat kuin luonnosta rauhaa etsivätkin. Melontakurssin avulla voi toteuttaa itseään uuden harrastuksen parissa itsevarmasti - kurssilla opitaan tärkeät melonnan perustaidot. Kurssi aloitetaan perustekniikasta ja melontavarusteista. Kurssin aikana päästään myös harjoittelemaan paripelastautumista ja opitaan lisää melontaretkellä huomioitavista asioista. Melontakurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa melontakokemusta.

Melonnan alkeiskurssi Teijon kansallispuistossa toteutetaan ainutlaatuisesti järvellä ja merellä. Melontatekniikoita harjoitellaan suojaisella Matildanjärvellä ja sunnuntaina siirrytään syventämään opittuja asioita merelle, läheiselle Teijonselälle.

Natura Vivan melontakurssit - pieni ryhmäkoko ja ammattitaitoiset oppaat

Alkeiskurssi on loistava tapa aloittaa uusi harrastus. Ammattitaitoisten oppaiden johdolla harjoitellaan perustekniikoita ja käydään läpi melontavarusteita. Kurssin aikana keskustellaan melonnan turvallisuudesta ja harjoittellaan myös omatoimisen retken suunnittelua. Pidämme alkeiskursseillamme ryhmäkoon pienenä ja meillä on alan paras oppilas-ohjaaja -suhde. Kaikki ohjaajamme ovat kokeneita melonnan ammattilaisia.

Natura Vivan melonnan alkeiskurssi noudattaa Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle valmius jatkaa itsenäistä harjoittelua turvallisesti. Kurssin kesto on 10 tuntia, josta suurimman osan vietetään vesillä. Tuemme myös harrastuksen jatkamista - kurssin suoritettuasi saat ilmaisen kahden tunnin kajakki tai kanoottivuokrauksen valitsemassasi toimipisteesä tai samanarvoisen alennuksen Natura Vivan kausikortista!

Kurssiohjelma

 • Kajakkiin meno ja poistuminen kajakista.

 • Melonta eteenpäin ja taaksepäin oikealla tekniikalla sekä kajakin pysäyttäminen.

 • Kajakin kääntäminen mela- ja etuperäsimellä, kaarivedolla ja kallistamalla.

 • Kaatuminen ja poistuminen kaatuneesta kajakista sekä nouseminen takaisin kajakkiin.

 • Pelastajana toimiminen kaatumistilanteessa.

 • Liikkuminen kajakilla sivusuunnassa.

 • Kurssin lopussa tunnetaan eri tyyppiset kajakit, melat ja varusteet sekä melontaturvallisuuden perusteet.

Lisätietoja

 • Sijainti: Teijon Luontokeskus, Matildanjärventie 84, 25660 Matilda.

 • Osallistujamäärä: 7 henkeä. 

 • Aikataulu: Viikonlopun alkeiskurssi järjestetään la-su - molempina päivinä 10.00-16.00.

 • Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas

 • Kurssin vaativuus: Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Alaikäraja 16 vuotta (alle 18-vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

 • Kurssin voi maksaa myös Epassilla ja Smartumilla suoraan verkkokaupasta - lue muiden liikuntaetujen käytöstä!

 • Hintaan sisältyy: Opetus, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi. Kurssin jälkeen saat ilmaisen kahden tunnin kajakkivuokrauksen Teijon kansallispuistossa tai vastaavan alennuksen Natura Vivan kausikortista

 • Vuokraamme myös majoitusta Teijon kansallispuistossa!

Perustiedot

KohdeVarsinais-Suomi
Matildanjärventie 84,25660 Mathildedal (Salo)

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top