bg
45,00 € / 2 h

Luonnonvesissä uiminen on suurimmalle osalle tuttua mökkirannasta ja uimarannoilta. Valla Outdoors tarjoaa mahdollisuuden kokeilla avovesiuintia ohjatusti vähän pidemmällä noin 1,5-2 kilometrin uintimatkalla Matildanjärvellä. Uintitahti on rauhallinen, etenemme uiden noin tunnin ajan. Mukana on uintiopas ja SUP-laudalla melova toinen opas turvallisuutta lisäämässä. Ryhmässä on enintään 8 osallistujaa. 

Arkipäivisin retken ajankohta on 9.30-11.30. 

Avovesiuinti on triathlonesteille tuttua, mutta sopii kesälajiksi kenelle tahansa uimataitoiselle, joka nauttii luonnossa liikkumisesta.

Tule ohjatulle retkelle kokeilemaan, miltä avovesiuinti tuntuu torsomallisessa märkäpuvussa, uintipoijun, lasien ja uimalakin kanssa. Varusteet kuuluvat retken hintaan.  

Ota mukaan:

  • uimapuku
  • pyyhe
  • vesipullo
  • halutessasi puhelin vesitiiviissä pussissa

Tapaamme Teijon luontokeskuksella, puemme märkäpuvut ja muut uintivarusteet. Siirrymme Matildanjärven Kavanderinlahden uimarannalle, josta teemme 1,5-2 km uintilenkin. Palaamme samaan paikkaan noin tunnin päästä. Kahden tunnin retkeen on laskettu mukaan varusteiden pukemis- ja riisumisajat sekä siirtymiset.

Retken hinta on 45 €. Hinta sisältää arvonlisäveron, opastuksen sekä varusteet: torso-märkäpuvun, uimalasit ja -lakin sekä turvapoijun. 

Perustiedot

KohdeMatiladantie 84,25500 Perniö

Tiedustelut

Valla Outdoors
info@vallaoutdoors.com
041 534642
Y-tunnus: 3107558-2
Kauppias
Valla Outdoors
info@vallaoutdoors.com
041 534642
Y-tunnus: 3107558-2

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top