bg
Alkaen 18,00 € / 3 h

 

Lähde soutuveneellä Matildanjärvelle –  mukaan mahtuu kolme henkeä. Ja kun hoidat kalastusluvat Natura Vivan kautta kuntoon, kalastellakin voi.

Matildanjärven vedet ovat loistavia soutuvesiä ja myös kalastajien suosiossa. Vuokraa Natura Vivalta soutuvene Teijon luontokeskukselta Matildanjärven rannasta ja lähde laineille. Tee piknik järven keskellä sijaitsevalle Isoholman saarelle tai narraa kaloja – Matildanjärvi on metsähallituksen erityiskalastuskohde, ja sinne on istutettu kalastuskokoista kirjolohta.

HUOM!

Nämä soutuveneet ovat varattavissa ja käytettävissä vain Teijon Luontokeskuksen aukioloaikoina, koska niissä on henkilökunnan apua vaativat lukot. Jos haluat varata soutuveneen myöhäiseen iltaan tai aikaiseen aamuun valitse tämä tuote!

 

Varauksen sijainti: Matildanjärvi, Teijon Kansallispuisto.

Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että soutuveneeseen ei voi kiinnittää omaa moottoria. 

Haluatko antaa rentouttavan souteluhetken lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Kalastusluvan Matildanjärvelle voit hankkia Natura Vivan kautta Teijon Luontokeskuksesta sen aukioloaikoina tai eräluvat.fi-sivustolta

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top