bg
Siirry sisältöön

Telttaretki Nuuksioon on loistava vaihtoehto viettää aikaa ulkona kansallispuiston upeissa maisemissa. Vääräjärven telttailualueelle voit patikoida Natura Vivan Haukanpesältä.

Vääräjärven telttailualue sijaitsee tämän huikean kauniin metsäjärven itärannalla. Patikkareitti Natura Vivan Haukanpesän toimipisteeltä tänne on noin kahdeksan kilometrin mittainen, ja Vääräjärvelle kannattaakin lähteä yön yli kestävälle telttaretkelle – Nuuksiossa saat leiriytyä vain erikseen merkityillä telttapaikoilla. 

Yhdessä Urjajärven ja Kattilajärven kanssa Vääräjärvi muodostaa Nuuksion kansallispuiston itäosassa kolmen järven alueen, jonka luonto on kerrassaan upeaa. Täällä riittää nähtävää kesäisin ja talvisin, patikkareitit risteilevät järvien keskellä ja alue on helppokulkuista. 

Vääräjärven telttailualueella on kuivakäymälä ja nuotiopaikka, sekä puuvaja kirveineen. Tee nyt telttaretki Nuuksioon – aloita ulkoilupäivä Natura Vivan Haukanpesältä, nauti kahvit Cafe Silvassa ja hanki meiltä eväät retkelle mukaan. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top