bg
Alkaen 25,00 € / vrk

Lumikengillä pääkaupunkiseudun kauneimmille hangille!

Vuokraa lumikengät Vuosaaren Melontakeskukselta ja lähde seikkailemaan talviseen lähiluontoon. Kallahdenniemen ja Uutelan ulkoilualueet ovat loistavia kohteita lumikenkäretkelle. Kallahden löydät aivan Melontakeskuksen vierestä ja Uutelaan pääset kätevästi bussilla. Suosittelemme myös retkeä Mustavuoreen tai Sipoonkorven kansallispuistoon!

Lumikengillä on helppo kulkea myös syvässä lumessa. Voit helposti tehdä omia polkuja ja tutustua alueisiin tavalla, johon muina vuodenaikoina ei ole mahdollisuutta!

Lumikenkien nouto tapahtuu Vuosaaren Melontakeskukselta. Aivan Melontakeskuksen vierestä pääset Kallahdenniemeen, jonka kärjestä löytyy paljon tallattavaa. Lumikengillä voit tehdä omia reittejä umpihankeen ja nauttia luonnon rauhasta.

Laadukkaat lumikengät

TSL:n lumikengät ovat erinomainen valinta yleiskäyttöön. Kengissä on komposiittirunko, joten koostaan huolimatta kengät ovat kevyet. Nämä lumikengät kantavat hyvin pehmeässä lumessa!

Lumikengissä on sauvalla korotettava kantaosa, joka helpottaa ylämäessä kulkemista. 6 piikkiä pohjassa takaa pidon myös liukkaalla alustalla. Lumikengät sopivat parhaiten vaelluskenkiin ja varrellisiin maastokenkiin.

  • Lumikenkien mallit ja jalkojen koko:

    • TSL 227 (37-50)

    • TSL 217 (36-46)

Lisätietoja:

  • Sijainti: Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Vuokraan sisältyy: Lumikengät ja säädettävät sauvat

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top