bg
Alkaen 15,00 € / 3 h

Lumikengillä Nuuksion kansallispuistoon!

Vuokraa lumikengät Nuuksion kansallispuistossa - talvinen Nuuksion kansallispuisto on kaunis. Kumpuileva maasto ja erämaajärvet luovat talviretkellesi ainutlaatuisen ympäristön. Lumikengillä on helppo kulkea myös syvässä lumessa. Voit helposti tehdä omia polkuja ja tutustua kansallispuistoon tavalla, johon muina vuodenaikoina ei ole mahdollisuutta!

Tee omat polkusi tai valitse kansallispuiston merkityistä reiteistä

Lumikenkien nouto tapahtuu Nuuksion Haukkalammelta, josta lähtee myös useita retkeilyreittejä. Reittejä seuraten pääset upeisiin maisemiin ja näköalapaikkoihin. Lumikengillä voit myös tehdä omia reittejä umpihankeen ja nauttia luonnon rauhasta. Jylhimmät maisemat löydät Haukkalammen pohjoisrannalta, johon pääset myötäilemällä Haukankierroksen reittiä.

Valitse itsellesi sopivat lumikengät ja tee varaus:

  • TSL 217 - Painoraja: 40-100kg - kengän koko 35-46

  • TSL 227 - Painoraja: 60-140 kg - kengän koko 37-50

  • Inook Junior: Painoraja: 20-40 kg - kengän koko: 28-38

Lumikengät ovat keveitä ja laadukkaita. Aikuisten malleissa korotettava kanta, jonka avulla ylämäet on helppo kavuta. Kenkien pohjassa on piikit, jotta meno olisi kevyttä myös liukkaammallakin säällä.

Omatoimivuokraus mahdollistaa lumikenkäilyn läpi talven. Lumikengät ovat varattavissa muutamaksi tunniksi, koko päiväksi tai esimerkiksi vuorokauden pituisille retkille!

Lumikengät sopivat parhaiten vaelluskenkiin ja varrellisiin maastokenkiin.

Lisätietoja:

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top