bg
Alkaen 29,00 € / 12 h

Lähde lumikenkäretkelle Nuuksion Kansallispuiston upeisiin maisemiin. Kumpuileva maasto ja erämaajärvet luovat talviretkellesi ainutlaatuisen ympäristön. Lumikengillä on helppo kulkea myös syvässä lumessa. Voit helposti tehdä omia polkuja ja tutustua kansallispuistoon tavalla, johon muina vuodenaikoina ei ole mahdollisuutta!

Itsepalveluperiaatteella toimivasta Haukkalammen omatoimipisteestämme löydät laadukkaat lumikengät talviseikkailuihin.

TSL 227 Camo XL on erinomainen yleislumikenkä kaikenkokoisille käyttäjille. Kengissä on komposiittirunko, joten koostaan huolimatta kengät ovat kevyet. Nämä lumikengät kantavat hyvin pehmeässä lumessa!

Lumikengissä on sauvalla korotettava kantaosa, joka helpottaa ylämäessä kulkemista. 6 piikkiä pohjassa takaa pidon myös liukkaalla alustalla. Tiimalasimalli mahdollistaa luonnollisen askeltamisen eivätkä kengät hankaa yhteen.

SIJAINTI:

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Parkkipaikalta on 200-500 metrin matka Haukanpesälle Haukkalammen rantaan, josta löydät myös lumikenkävaraston. Haukkalampi on yksi Nuuksion kansallispuiston pääporteista ja sieltä voit lähteä tutustua useampiin retkeilyreitteihin. 

LISÄTIETOJA:

  • Painoraja: 140 kg
  • Kengännumero: 37–50
  • Vuokraan sisältyy: Lumikengät ja säädettävät sauvat (sauvoja vähemmän kuin kenkiä. Jos mahdollista - ota omat mukaasi)
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteillamme ulkoilet monipuolisesti ympäri vuoden.
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top