bg
Alkaen 29,00 € / 12 h

Lumikengillä Nuuksion kansallispuistoon!

Vuokraa lumikengät Nuuksion kansallispuistossa - talvinen Nuuksion kansallispuisto on kaunis. Kumpuileva maasto ja erämaajärvet luovat talviretkellesi ainutlaatuisen ympäristön. Lumikengillä on helppo kulkea myös syvässä lumessa. Voit helposti tehdä omia polkuja ja tutustua kansallispuistoon tavalla, johon muina vuodenaikoina ei ole mahdollisuutta!

Tee omat polkusi tai valitse kansallispuiston merkityistä reiteistä

Lumikenkien nouto tapahtuu Nuuksion Haukkalammelta, josta lähtee myös useita retkeilyreittejä. Reittejä seuraten pääset upeisiin maisemiin ja näköalapaikkoihin. Lumikengillä voit myös tehdä omia reittejä umpihankeen ja nauttia luonnon rauhasta. Jylhimmät maisemat löydät Haukkalammen pohjoisrannalta, johon pääset myötäilemällä Haukankierroksen reittiä.

Omatoimivuokraus mahdollistaa lumikenkäilyn läpi talven

Lumikengät ovat varattavissa päiväksi tai vuorokaudeksi. Vuokraus on omatoiminen ja voit hakea lumikengät varastosta seuraavilla aikaväleillä:

  • Päivävuokraus: 09.00-21.00

  • Vuorokausivuokraus: 09.00-09.00

Laadukkaat lumikengät

TSL 227 Camo on erinomainen yleislumikenkä kaikenkokoisille käyttäjille. Kengissä on komposiittirunko, joten koostaan huolimatta kengät ovat kevyet. Nämä lumikengät kantavat hyvin pehmeässä lumessa!

Lumikengissä on sauvalla korotettava kantaosa, joka helpottaa ylämäessä kulkemista. 6 piikkiä pohjassa takaa pidon myös liukkaalla alustalla. Lumikengät sopivat parhaiten vaelluskenkiin ja varrellisiin maastokenkiin.

Lisätietoja:

  • Sijainti: Haukkalammentie 32, 02820 Espoo

  • Lumikenkien painoraja: 140 kg

  • Kengännumero: 37-50

  • Vuokraan sisältyy: Lumikengät ja säädettävät sauvat - sauvoja on vähemmän kuin kenkiä. Jos mahdollista, ota omat sauvat mukaasi.

  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden liikuntasetelien osalta, lue ohjeet täältä!

  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!

  • Kausikorteillamme ulkoilet monipuolisesti ympäri vuoden.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top