bg
Alkaen 25,00 € / 12 h

TSL 227 Camo XL on erinomainen yleislumikenkä monen kokoisille käyttäjille. Kengissä on komposiittirunko, joten koostaan huolimatta kengät ovat kevyet. Nämä lumikengät kantavat hyvin pehmeässä lumessa!

Lumikengissä on sauvalla korotettava kantaosa, joka helpottaa ylämäessä kulkemista. 6 piikkiä pohjassa takaa pidon myös liukkaalla alustalla. Tiimalasimalli mahdollistaa luonnollisen askeltamisen eivätkä kengät hankaa yhteen.

Kuusi pohjasta löytyvää piikkiä parantaa pitoa. Tiimalasimuodon ansiosta askeltaminen on luonnollista ja jalat pysyvät luontevalla etäisyydellä toisistaan, jonka ansiosta käveleminen on kevyttä pidemmilläkin matkoilla.

Kantavuus: 140 kg
Pituus: 74 cm
Leveys: 22.7 cm
Paino: 2220 g / pari
Kengän koko: EUR 37-50 /
Kengänpohjan pituus 24-38 cm.
Vuokraan sisältyy: Lumikengät ja säädettävät sauvat

Omatoimipisteen osoite: Haukkalammentie 32, 02820 Espoo

Ajo-ohje Nuuksioon: https://naturaviva.fi/fi/nuuksio/ajoohjenuuksioon

Miten omatoimivuokraus toimii?

  1. Vuokraa haluamasi lumikengät osoitteessa www.naturaviva.fi.

  2. Maksuvahvistuksen yhteydessä saat sähköpostitse PIN-koodin Haukkalammen vuokravaraston oveen kiinnitettyyn älyavainlaatikkoon.

  3. Avaa älyavainlaatikko sähköpostitse saamiesi ohjeiden mukaan ja avaa vuokravaraston lukko sen sisältämällä avaimella.

  4. Valitse vuokravarastosta varauksesi mukaiset välineet.

  5. Palauta avain takaisin älyavainlaatikkoon ja lähde nauttimaan lumikenkäilystä!

  6. Ennen varauksesi päättymistä palauta välineet puhdistettuna takaisin varastoon samaa PIN-koodia hyödyntäen.

  7. Palauta vuokravaraston avain takaisin älyavainlaatikkoon.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top