bg
Alkaen 25,00 € / 12 h

Kokeile liukulumikenkiä Nuuksion kansallispuistossa!

Lähde liukulumikenkäretkelle Nuuksion Kansallispuiston upeisiin maisemiin. Kumpuileva maasto ja erämaajärvet luovat talviretkellesi ainutlaatuisen ympäristön. Liukulumikengillä on helppo kulkea myös syvässä lumessa, joten voit helposti tehdä omia polkuja ja tutustua kansallispuistoon tavalla, johon muina vuodenaikoina ei ole mahdollisuutta!

Itsepalveluperiaatteella toimivasta Haukkalammen omatoimipisteestämme löydät laadukkaat lumikengät talviseikkailuihin.

Yhtä leveät kuin alppisukset ja kevyet kuin maastohiihtosukset - kaikilla lumikenkien eduilla! Sporten Freewalk -liukulumikengät ovat mainiot metsässä liikkumiseen, et putoa syvään lumeen. 

Nousukarva pitää ylämäessä ja luistaa alamäessä, puolipitkä teräskantti puree hankeen noustessa viistorinnettä tai laskettaessa kovalla alustalla. Yleismallinen Outlander-side on kiinnitettävissä lähes kaikkiin talvijalkineisiin.

SIJAINTI:

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Parkkipaikalta on 200-500 metrin matka Haukanpesälle Haukkalammen rantaan, josta löydät myös lumikenkävaraston. Haukkalampi on yksi Nuuksion kansallispuiston pääporteista ja sieltä voit lähteä tutustua useampiin retkeilyreitteihin. 

LISÄTIETOJA:

  • Painoraja: 45-120 kg

  • Kengännumero: 38?46

  • Vuokraan sisältyy: Lumikengät ja säädettävät sauvat (sauvoja vähemmän kuin kenkiä. Jos mahdollista - ota omat mukaasi)

  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!

  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme.

  • Kausikorttiemme avulla ulkoilet monipuolisesti vuoden ympäri.

  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top