bg
396,00 € / 180 min

Koe talvisen luonnon lumo lyhyellä opastetulla kävelyretkellä Nuuksion Kansallispuistossa. Kävelyn lomassa nautimme suomalaisia perinneherkkuja ja kuumaa juomaa leirinuotiolla. Lähde Nuuksion kansallispuistoon opastetulle retkelle.

Nuuksion Kansallispuistossa voi kokea Suomen luonnon monimuotoisuuden poikkeuksellisella tavalla. Lähellä pääkaupunkiseudun sykettä sijaitseva Nuuksion Kansallispuisto on onnistunut säilymään erämaana, johon kävijä mielellään palaa rauhoittumaan yhä uudelleen. Kumpuileva maasto korkeine kallioineen, kymmenet kirkkaat järvet ja tummavetiset suolammet tarjoilevat mahtavan ympäristön monipuoliseen ulkoiluun.

Tämän lyhyen ja rennon kävelyretken aikana pääset nautiskelemaan luonnontilaisen metsän rauhasta ja hiljaisuudesta, ihailet metsäjärvien rannoilla vettä kohti putoavia kallioseiniä ja vedät keuhkoihin kansallispuiston raitista ilmaa. Kävelyretken aikana opas kertoo Nuuksion kansallispuistosta, tästä luonnossa liikkujan aarteesta aivan pääkaupunkiseudun asutuskeskusten tuntumassa. Sään mukaan joko lumikengillä tai ilman toteutettavan kävelyretken reitti mukailee Nuuksion kansallispuiston polkuverkostoa ja tarjoaa paljon nähtävää niin metsän siimeksessä kuin Nuuksion erämaajärvienkin rannoilla ja kallioilla.

Auringon laskiessa nautimme pohjoisen talven pimeydestä täysin siemauksin ja kävelemme otsalamppujen valossa oppaan johdolla pitkin Nuuksion Kansallispuiston talvista maisemaa. Suomalaisen metsän talvinen pimeys ja hiljaisuus tarjoavat uskomattoman hienon, vertaansa vailla olevan luontoelämyksen. Nuotiopaikalla lammen rannalla nautimme nuotion lämmössä ja loimussa kuumaa juomaa.

Suosittelemme osallistujille kävelyretkelle säähän sopivaa vaatetusta. Kävelyretki toteutetaan lumikengillä säätilanteen niin salliessa.

Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksio.

Lähdöt: Sopimuksen mukaan

Aika: 1.10.?30.4. joka päivä                                                                                                                     

Ryhmän koko:  1?8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Helppo. Kävelemme 1?2 km helppokulkuisia polkuja pitkin.

Kesto: 3 h, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Oopastus, vesipullo ja retkieväät. Sisältää tarvittaessa lumikengät ja sauvat sekä otsalampun.

Extrat: Voi varata lisämaksusta meno-paluukuljetuksen Helsingin keskustasta

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top