bg
236,00 € / 3 h

Varaa yksityinen luontoretki Nuuksioon. Lähde opastetulle retkelle kansallispuistoon ja tutustu jääkauden muovaamiin kallioihin sekä idyllisiin metsäjärviin. 

Nuuksio on oivallinen päiväretkikohde – buukkaa nyt tämä opastettu yksityinen luontoretki pääkaupunkiseudun ainutlaatuiseen kansallispuistoon. Retken aikana kuulet lisää tästä luonnossa liikkujan aarteesta. Retkellä tarjotaan eväsleipä ja juotavaa. Rohkeimmat pulahtavat metsälampeen uimaan.

Suosittelemme metsäretkelle säähän sopivaa vaatetusta.         

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä,

Aika: Ympäri vuoden, sopimuksen mukaan.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Oma arvio omasta kävelykunnosta riittää. Kävelemme retkellä metsäpolkuja pitkin.

Kesto: 3 h

Hintaan sisältyy: Opastus ja vesipullo.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top