bg
316,00 € / 180 min

Oletko ajanut paksurenkaisella Fatbikella? Tällä pyörällä voi ajaa lumella ja jäälläkin. Lähde opastetulle retkelle Nuuksion kansallispuistoon ja ihastu!

Nuuksion Haukanpesän toimipisteellämme pääsemme kokeilemaan leveärenkaisia Fatbike-polkypyöriä eli "läskipyöriä" ja tutustumaan kansallispuiston pyöräilypolkuihin. Oppaamme johdattelee sinut pyörän ominaisuuksiin ja ajamisen erikoispiirteisiin, pitää huolen turvallisuudestasi ja retken hyvästä tunnelmasta. Polut ovat mäkisiä, mutta pääosin leveitä ja helposti ajettavia. Retkellä tutustut kansallispuiston tyypilliseen metsäluontoon, järviin ja kallioisiin rotkoihin. Matkan varrella pidämme evästauon ja rentoudumme luonnosta nauttien. 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä.

Aika:  1.5.–30.9. milloin tahansa sopimuksen mukaan.                                                                                                                                              

Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Hyvä peruskunto ja pyöräilykokemus vakiopyörällä on tarpeen.

Kesto: 3h

Hintaan sisältyy: Opastus, fatbike, kypärä, vesipullo ja retkieväät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top