bg
316,00 € / 3 h

Monipuolisesti metsäpolkuja, kallioita ja järviä, Teijon kansallispuistossa on kaikkea. Fatbike-retki Teijon kansallispuistossa on upea elämys!

Teijon kansallispuiston Luontotalolla pääsemme kokeilemaan leveärenkaisia Fatbike-polkupyöriä eli "läskipyöriä" ja tutustumaan kansallispuiston pyöräilypolkuihin. Oppaamme johdattelee sinut pyörän ominaisuuksiin ja ajamisen erikoispiirteisiin, pitää huolen turvallisuudestasi ja retken hyvästä tunnelmasta. Teijon kansallispuistossa on monipuolisia reittivaihtoehtoja kaiken tasoisille pyöräilijöille. Retkellä tutustut kansallispuiston tyypilliseen metsäluontoon, järviin ja kallioisiin rotkoihin. Matkan varrella pidämme tauon ja rentoudumme luonnosta nauttien. 

Retken aloituspaikka: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvetie 84, Salo

Aika:  Sopimuksen mukaan.                                                                                                                                              

Ryhmän koko: 1?8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Pyöräilykokemus vakiopyörällä on suositeltua.

Kesto: 3 h

Hintaan sisältyy: Opastus, läskipyörä, kypärä ja vesipullo

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top