bg
Alkaen 39,00 € / 120 min

Tutustu Luukin ulkoilualueen järviylänköön!

Hotelli Korpilammelta lähtevä pyöräilyreitti Luukin ulkoilulalueelle kuljettaa sinut hienoihin metsämaisemiin ja komealle järviylängölle. Alue sopii erinomaisesti kaikille maastopyöräilystä innostuneille. Hotelli Korpilammen vuokrapisteeltä on n. 2 kilometrin matka Luukin luononpuiston leveille metsäpoluille.

Poluilla on helppoa ajaa ja muutamat reippaammat ylämäet voi ottaa kuntoilun kannalta tai tarvittaessa taluttaa ylös. Reitin varrella on useita erämaalampia, joiden äärellä on mukava viettää evästaukoa-

Tämäkin Fatbike-piste rajattomassa käytössäsi Ulkoilijan kausikortilla. Vuokraajana saat 32? edun kausikorteistamme!

Fatbikella liikkuminen on hauskaa ja helppoa!

Isojen ja paksujen renkaiden ansiosta Fatbike-pyörät rullaavat kevyesti vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla, lumella ja jäälläkin. Tätä pyörää on hauska ajaa! Fatbike -pyörämme ovat monivaihteisia "läskipyöriä" ja niissä on käsijarrut. Fatbike-pyörissämme ei ole nastarenkaita. Varaudu siihen, että teiden ja polkujen ollessa jäässä on liukasta.

Miten varaaminen onnistuu?

Tarkasta alta itsellesi sopiva fatbiken koko, valitse vastaavat pyörät haluamallesi ajankohdalle ja pyydä tarjous. Asiakaspalvelumme käsittelee tilauksen arkena 09.00-17.00 ja lähettää sinulle maksulinkin. Varauksen maksettuasi saat ohjeet varauksen omatoimiseen käyttöön. 

Valitse itsellesi sopiva koko:

  • XS-koko sopii noin 155 - 165cm pyöräilijöille.

  • S-koko sopii noin 166?175cm pyöräilijöille.

  • M-koko sopii noin 174?185cm pyöräilijöille.  

  • L-koko sopii noin 180?195cm pyöräilijöille.

Lisätietoja

Perustiedot

KohdeKorpilammentie 5,02970 Espoo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top