bg
39,00 € / 2 h

Nyt on mahtava tilaisuus kokeilla SUP-lautailua keskellä Nuuksion kansallispuistoa. Haukkalammella on upeat puitteet ja rauhallinen ympäristö. Lähde mukaan!

Suppailu on rentoa puuhaa ja paljon helpompaa kun luulet. Jos et ole vielä testannut tätä trendikästä lajia, niin kannattaa ilmoittautua mukaan. Haukkalampi Nuuksion kansallispuistossa mahdollistaa ainutlaatuiset puitteet tälle retkelle.

Tutustu sup-lautailuun -retki on suosittu myös Partioaitan klubilaisten keskuudessa. Tutustu aktiiviseen 365-klubiin täällä!

Haluatko antaa Tutustu SUP-lautailuun retken lahjaksi ystävällesi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä, Espoo.

Aika:  Klo 18 - 20.

Osallistujamäärä: Enintään 10 henkeä.

Ohjaajat: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät sup-laudat ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin.

Hintaan sisältyy: Opastus, sup-lauta ja muut melontavarusteet.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top