bg
316,00 € / 2 h

Työnnä SUP-lautasi vesille ja lähde uuteen seikkailuun Matildanjärven suojaisissa maisemissa Teijon kansallispuistossa. Varaa nyt tämä etki ryhmällesi!

Matildanjärvi on erinomainen suppailujärvi. Järveä ympäröivät metsät antavat hyvän suojan tuulilta ja aalloilta. Retki sopii sekä aloittelijoille että kokeneille suppailijoille. Oppaamme auttaa sinut alkuun ja kertoo miten SUP-lautaa käsitellään. Melomme Matildajärven toiseen päähän päädymme vastarannalle, jossa pidämme evästauon kodan suojissa. Rentoudu ja nauti tämän kauniin järven tunnelmasta.

Suosittelemme melontaretkelle sopivaa vaatetusta. 

Retken aloituspaikka: Luontotalo, Teijon kansallispuisto

Aika: 1.5.–30.9. milloin tahansa sopimuksen mukaan.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Sopii aloittelijoille. SUP-lautamme ovat vakaita ja helppoja hallita.

Kesto: 2h

Hintaan sisältyy: Opastus, SUP-lauta, mela, pelastusliivit ja vesipullo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top