bg
Alkaen 23,00 € / h

KUVAUS:

Oletko jo harrastanut suppailua ja haluat allesi ketterämmän laudan? Boardworksin Navigator SUP-lauta on perusmalleja hieman kapeampi ja sopii hyvin pidemmille päiväretkille. Vuokraa SUP-lauta meiltä ja lähde suppailemaan kohti merellisen Itä-Helsingin saaria.

Navigator on kestävällä komposiittirakenteella valmistettu SUP-lauta. Lauta sopii jo hieman suppailua harrastaneelle paremmin kuin aloittelijalle. Se on aavistuksen kiikkerämpi kun aloittelijoille suunnatut mallit. Korotetun keulan ansiosta Navigator SUP-lauta on vakaa ja hyvä-liukuinen.

Varaa SUP-lauta etukäteen ja saat kaiken tarvittavan infon sähköpostiisi. Kannattaa tarkastaa myös kausikorttivaihtoehtomme, jonka hankkimalla suppailet koko kesän!

 

SIJAINTI: 

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee Ramsinniemen ja Kallahdenniemen välissä. Suppaillen voi mennä vaikka lähimpään ulkoilusaareen, Malkasaareen, mikä sijaitsee vain noin kilometrin matkan päässä lähtöpaikalta.

Tarkka osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13 00980 Helsinki

 

LISÄTIETOJA:

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä.

Olemme suunnitelleet melontareittejä, joita voi hyödyntää myös suppailussa, tutustu täällä.

Suppailukokemuksen voit antaa myös lahjaksi kaverille, osta lahjakortti täältä.

Voit tutustua varausehtoihimme täältä.

 

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top