bg
Alkaen 23,00 € / 60 min

Tule soutamaan Nuuksion kansallispuiston suojaisalle Haukkalammelle!

Lähde soutelemaan Nuuksion kansallispuiston upeisiin maisemiin. Haukkalampi on suojaisa ympäristö ja sopii erinomaisesti rennolle soutuveneretkelle. Lammen rannalta löydät tulipaikan taukoa varten ja tulipaikkaa vastapäätä kohoavalle kalliolle voit nousta katselemaan Nuuksion valloittavia metsämaisemia. 

Haukkalampi on pieni vesistö, jonka äärellä vietät kiireettömän päivän luonnossa. Pysähdy Haukanholman tulipaikalle nauttimaan retkieväistä loimuavan nuotion ääressä. Terhi 385 -soutuveneemme kantaa neljä henkilöä. Omaa moottoria ei ole luvallista kiinnittää.

Sijainti:

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Haukkalammen parkkipaikalta on matkaa vuokraamolle noin 300 metriä. Haukanpesän vuokraamo sijaitsee aivan lammen rannalla ja sen palveluihin kuuluu myös kahvila.

Lisätiedot:

  • Malli: Terhi 385
  • Soutuveneeseen mahtuu neljä henkilöä
  • Vuokraan sisältyy: Soutuvene, airot ja pelastusliivit
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Perustiedot

KohdeEspoo
Haukkalammentie 32,02820 Espoo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top