bg
49,00 € / 3 h

Opastetulla melontaretkellä pääset tutustumaan Itä-Helsingin rannikoon!

Torstaimelonta on huoleton tapa tutustua Itä-Helsingin saaristoon. Melomme ryhmässä, nauttien kesä-illasta ja kauniista rannikkomaisemasta. Pidämme lyhyen tauon joissakin alueen lukuisista ulkoilusaarista. Opastetussa ryhmässä melominen on turvallista - opas valitsee melontareitin osallistujien ja sääolosuhteiden mukaisesti. Torstaimelonnalla sinun ei  tarvitse turhia huolehtia - nauti maisemista ja seurasta!

Torstaimelonta maksaa kausikorttilaisillemme vain 10?/retki. Kausikorttia kannattaa harkita, jos haluat meloa useamminkin. Hyvitämme torstaimelonnan hinnan kausikorttiostoksesta jos haluat ensin kokeilla!

Mitä tarvitsen mukaan?

Osallistujat saavat Vuosaaren Melontakeskukselta kajakin sekä kaikki tarvittavat melontavarusteet. Otathan mukaasi säänmukaiset ulkoiluvaatteet, vesipullon ja tarvittaessa pienet eväät. Esimerkiksi täytetty ruisleipä maistuu yllättävän hyvälle kun taukoilemme saaressa ja nautimme luonnonrauhasta. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Touko-elokuu torstaisin 18.00-21.00 ja syyskuussa torstaisin 16.00-19.00

  • Osallistujamäärä: Enintään 16 henkilöä

  • Opas: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retki sopii melontaa harrastaneille - alkeiskurssi tai vastaavat taidot. Jos et ole melonut aikaisemmin, kannattaa osallistua Tutustu melontaan -retkellemme!

  • Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja tarvittavat melontavarusteet

Perustiedot

KohdeHelsinki
Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top