bg
45,00 € / 3 h

Melontaseuraa Helsingissä – tule mukaan ohjatulle retkelle torstaisin! Nyt ei tarvitse lähteä vesille yksin. Ohjaaja valitsee reitin, voit nauttia melonnasta.

Nyt sinun ei tarvitse etsiä melontaseuraa tai lähteä vesille yksin – lähde Natura Vivan ohjatulle retkelle torstaisin! Ohjaaja valitsee reitin ja huolehtii melojien turvallisuudesta, joten voit vain nauttia melonnasta ja ympäröivän luonnon kauneudesta.

Melomme leppoisaa, kaikille sopivaa tahtia. Matkalla pidämme tauon jollakin reitille osuvalla ulkoilusaarella. Voit halutessasi syödä eväitä, ja joka tapauksessa tällä retkellä rentoudutaan ja nautitaan luonnon hiljaisuudesta. Kolmen tunnin aikana ehdimme meloa mukavan lenkin kauniissa Itä-Helsingin saaristossa.

Jos haluat osallistua kesän aikana usealle Torstaimelontaretkelle, niin Natura Vivan kausikortin hintaan sisältyy osallistuminen torstaimelontoihin koko kesän ajan. 

SIJAINTI: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Aika: torstaisin klo 18–21. HUOM! Syyskuussa retki järjestetään kl0 16-19

Osallistujamäärä: Enintään 16 henkeä.

Ohjaajat: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Soveltuu melonnan harrastajille, alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville. Ei sovellu henkilöille, jotka eivät ole meloneet aiemmin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet.

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top