bg
109,00 € / 4 h

OLEMME SULKENEET NUUKSIO CANOE AND HIKE -RETKET VUODELTA 2020.

 

Anna kanoottisi lipua äänettömästi Nuuksion Haukkalammen tummissa vesissä, ihaile jylhiä rantakallioita ja nauti puhtaasta ilmasta opastetulla kävelyretkellä keskellä Nuuksion kansallispuiston luonnontilaista metsää.

Nuuksion kansallispuisto on upea retkeilyalue aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa. Suomen suosituimpiin kansallispuistoihin kuuluva Nuuksio hurmaa kävijät aina uudelleen ja uudelleen. Upean luonnon lisäksi kattava polkuverkosto, monipuoliset palvelut sekä helppo saavutettavuus ovat Nuuksion kansallispuiston ehdottomia vetonauloja. Suuresta suosiosta huolimatta Nuuksion kansallispuisto on luonnonrauhaa etsivälle ulkoilijalle hieno kohde. Kansallispuiston monimuotoiset metsät, lukuisat järvet ja pienet suolammet tarjoavat mahtavat puitteet kanoottimelonnalle ja kävelyretkille.

Tämän opastetun päiväretken aikana tutustut kanoottimelonnan saloihin samalla kun etenemme äänettömästi pitkin kauniin Haukkalammen selkää. Oppaan johdolla opit perusasiat kanoottimelonnasta ja hetkessä voitkin keskittyä täysin rinnoin luonnon rauhasta nauttimiseen. Jyrkät rannat suojaavat avomaiden tuulilta ja kanootilla on mukava meloa tyynellä järvellä. Haukkalampi on pieni vesistö, joten melontamatkat eivät ole pitkiä. Hetken melottuamme hyppäämme kuivalle maalle ja tutustumme Nuuksion Kansallispuiston monimuotoiseen luontoon opastetulla kävelyretkellä. Kävelemme pitkin Nuuksion merkittyjä reittejä mukavan rauhallista, kaikille sopivaa tahtia. Retken aikana opas kertoo Nuuksion kansallispuiston historiasta, luonnosta ja eri eläinlajeista. Retken puolimatkassa pidämme tauon ja nautimme eväsleivän sekä juoman lammen rannassa. Retken aikana kiipeämme Haukkalammen kallioiden päälle ja ihailemme Nuuksion kansallispuiston upeita maisemia.

Tule mukaan nauttimaan upeasta retkipäivästä Nuuksion kansallispuistossa. Retki soveltuu aivan kaikille eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Suosittelemme ulkoiluun sopivaa kelin mukaista vaatetusta.

Haluatko antaa Nuuksio Canoe and Hike Adventure retken lahjaksi ystävällesi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä.

Kuljetuksen noutopaikka: Kiasman bussipysäkki, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki. Lähtö klo 10:30, paluu klo 15.

Aika: 1.6.–31.8. joka päivä. Touko- ja syyskuussa joka lauantai ja sunnuntai.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Sopii aloittelijoille. Kanoottimme ovat vakaita ja helppoja hallita. Kävelyn etenemisvauhti on rauhallinen koko matkan ajan.

Kesto: 4 h 30 min, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingistä ja takaisin, opastus, avokanootti, mela, pelastusliivit, sadevaatteet tarvittaessa, vesipullo ja retkieväät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top