bg
316,00 € / 180 min

Itä-Helsingin saaristo on upea melontakohde. Kerää porukka ja lähde perheesi tai ystäviesi kanssa melontaretkelle, joka vie sinut vierailulle upeaan meriluontoomme!

Tapaamme Vuosaaren melontakeskuksella ja valitsemme kaikille varusteet ja sopivat kajakit. Alkuohjeistuksen jälkeen opas johdattaa ryhmän vesille ja retki läpi suojaisen saariston voi alkaan. Retken aikana näet monia hienon saaristomme tunnusmerkkejä kuten kallioisia luotoja, punaisia mökkejä ja merilintuja.

Valitsemme reitin sään mukaan ja puolivälissä rantaudumme suojaiseen poukamaan ja kiipeämme kalliolle viettämään taukoa ja ihastelemaan edessä avautuvaa merimaisemaa.

Kiireettömän retken paluumatkalla opas kertoo muun muassa paikallisen meriluonnon tunnuspiirteistä ja Helsingin upeista melontaharrastusmahdollisuuksista tulevaa varten.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 henkeä)

Retken kesto: 3 h


Ohjaaja: Natura Vivan oppaat.

Retken vaativuus: Retki ei vaadi aiempaa melontakokemusta ja sopii kaikille.

Hinta: 79,00 € per hlö (minimiveloitus 4 henkeä)

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, melontavarusteet ja vesipullon. 

Huomioita: Retkelle on mahdollista tilata eväspaketti Cafe Monamista 16,00 per hlö (sis. alv. 14%). Täytetty sämpylä juusto tai kinkku L, vegaaninen paahdetuilla kauden kasviksilla, Inkiväärishotti, DROPP vesi, Kahvi / haudutettu tee. Pulla tai Pastel de Nata tai suklaa brownie, määräytyy sen viikon vitriinin sisällöstä. Mainitse tilauksesta lisätietokentässä tai lähetä etukäteen viestiä infoa@naturaviva.fi

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top