bg
316,00 € / 3 h

Varaa yksityinen, ohjattu melonta- ja patikkaretki Nuuksion Haukkalammen maisemissa! Upea seikkailu odottaa, hyppää kanoottiin! Nuuksion luonto on kaunis ja kokemisen arvoinen!

Tämän privaattiretken aikana tutustut tähän intiaanien tapaan liikkua villin luonnon vesireittejä pitkin. Melontaretken aikana pidämme taoun ja nautimme eväsleivän sekä juoman. Jyrkät rannat suojaavat avomaiden tuulilta ja kanootilla on mukava meloa järvellä. Haukkalampi on pieni vesistö, joten melontamatka ei ole pitkä. Melontaosuuden lisäksi kiipeämme Haukkalammen kallioiden päälle ja ihailemme Nuuksion kansallispuiston upeita maisemia. Suosittelemme melontaretkelle sopivaa vaatetusta.

Suosittelemme melontaretkelle sopivaa vaatetusta.

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä.

Aika: 1.5.–30.9. milloin tahansa sopimuksen mukaan. 

Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Sopii aloittelijoille. Kanoottimme ovat vakaita ja helppoja hallita.

Kesto: 3 h

Hintaan sisältyy: Opastus, avokanootti, mela, pelastusliivit ja vesipullo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top