bg
436,00 € / 3 h

Lähde Helsingin upeaan saaristoon melontaretkelle. Pääset yksityiselle retkelle perheesi tai ystäviesi kanssa kokeneen oppaan johdolla! Varaa melontaretkesi! 

Retki sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneimmille melojille, jotka haluavat tutustua Helsingin mahtavaan luontoon. Retken aikana harjoitellaan melonnan perusteita ja nautitaan upeista maisemista ja luonnosta. Matkan varrella pidetään tauko saaressa, jossa on tarjolla eväitä. Rohkeimmat voivat myös pulahtaa uimaan. Retki sisältää kajakit ja kaikki melontavarusteet.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki. Harbonkatu 13, 00980, Helsinki

Aika: 1.5.?30.9. joka päivä.

Ryhmän koko: 1?8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja meloa.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet, vesipullo ja eväsleipä.

Lisäpalvelut: Voit varata retkellesi menopaluu-kuljetuksen. Valitse lisäpalveluvalikosta kuljetus ja lisää se tilauksellesi. Yhteen kuljetukseen mahtuu enintään 8 matkustajaa. Mainitse tilauksen lisätiedoissa toivottu noutopaikka esimerkiksi hotellin nimi. Kuljetuksen noutoaika on 45 minuuttia ennen retken merkittyä aloitusaikaa.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top