bg
50,00 € / 3 h

Kaatuminen kajakilla ei ole kivaa! Hyvällä valmistautumisella ja pelastautumistekniikoiden harjoittelulla kaatumsen riskiä voidaan pienentää. Tule opettelemaan!

Tässä harjoituksessa opetellaan toimintamalleja siinä ikävässä tilanteessa, että kajakki kaatuu ja meloja joutuu veden varaan. Lisäksi opimme tärkeitä turvallisuusasioita sekä vaarallisten tilanteiden ennakointia ja välttämistä jo ennen kaatumista. Kurssi kuuluu osana EPP2-harjoitteluun ja harjoittelussa painotetaan pelastustekniikoita, joita vaaditaan EPP2-taitokokeessa.

Kolmen tunnin harjoituksen aikana opettelemme seuraavia asioita:

* kajakin kaataminen ja kajakista poistuminen, rauhallisesti ja turvallisesti.

* paripelastautumisen eri tekniikat.

* yksinpelastautuminen melakellukkeen kanssa.

* yksinpelastautuminen ilman melakelluketta.

* kajakin ja melojan turvavarusteet.

* keulaeskimo eli eskimopelastus.

 

Kurssipaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 8 henkeä.

Vaativuus: Kurssille voi osallistua kuka tahansa ja sitä suositellaan kaikille melojille. Se kuuluu osaksi EPP2-harjoittelua, joka valmistaa osallistujia EPP2-taitokokeeseen.

Hintaan sisältyy: Opetus, kajakki, märkäpuvut ja muut melontavarusteet.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top