bg
69,00 € / 2 h

Opettele kajakkipyörähdys! Varaa tämä melontakurssi Helsingissä ja opi toimimaan rauhallisesti veden alla kajakin kaatuessa. Vetäjinä kokeneet melontaopettajat! 

Tällä kurssilla harjoitellaan kajakkipyörähdystä, joka on yksi melojan tärkeistä pelastautumisharjoituksista. Kun kajakki kaatuu, kajakkipyörähdyksen avulla on mahdollista korjata tilanne. Harjoittelemme Vuosaaren melontakeskuksen edustalla kajakkipyörähdyksen perusteita ja opimme toimimaan rauhallisesti veden alla.

Kurssilla saat hyvät perusteet kajakkipyörähdyksen ja ylätuen harjoitteluun. Huomioithan kuitenkin, että kajakkipyörähdys ei välttämättä onnistu ensimmäisen harjoituskerran aikana.

Kurssipaikka: Vuosaaren melontakeskus

Kurssipäivät: 22.7.2022

Kellonaika: 17-19

Osallistujamäärä: 10 henkeä.

Ennakkovaatimukset: Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja. Aiemmasta melontakokemuksesta on hyötyä. Varaudu siihen, että harjoituksissa ollaan paljon veden alla.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit ja melontavarusteet, märkäpuvut.

Muuta: Suosittelemme vuokraamaan kuivapuvun, mikäli vesi on viileää.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top