bg
210,00 € / vrk

Ohjaajakurssi on ensiaskel tiellä melontakouluttajaksi. Harjoittelemme ryhmänohjaamista ja pureudumme melontataitojen opettamiseen. Ryhdy melontaohjaajaksi! 

Natura Vivan melontaohjaakurssilla keskitytään melojaryhmän hallintaan, turvallisuuteen sekä melontataitojen opettamiseen. Lisäksi kurssilla käsitellään erilaisia pelastus- ja hinaustekniikoita.

Tapahtumapaikka: Vuosaaren Melontakeskus ja lähialueet, Helsinki.

Hinta sisältää: Ammattimaisen melontakouluttajan, rekisteröintimaksun ja kurssimateriaalin.

Hinta ei sisällä: Kajakkia, muita melontavarusteita, telttaa tai muita retkeilyvälineitä. Natura Vivalta voit tarvittaessa vuokrata kaikki varusteet kurssille.

Ennakkovaatimukset: 

* Vähintään 18 vuoden ikä.
* Uimataito 200 m, pelastusuinti 50 m melontavarusteissa.
* Navigointitaito.
* Tehokas eteenpäinmelontataito.
* Sujuva kajakin / kanootin käsittelytaito.
* Vähintään yhden vuoden melontakokemus.

* EPP2-tason taitokokeen läpäiseminen.

Muuta:
* Aiempi kokemus melonnan ohjaamisesta tai opettamisesta, esim. apuohjaajana toimimisesta on suositeltava, mutta ei pakollinen.
* EA1 -tason ensiapukurssin käyminen ennen kurssia on suositeltavaa, mutta ei pakollista.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top