bg
50,00 € / 3 h

Tällä kurssilla viet taitosi uudelle tasolle! Kurssin jälkeen nautit melonnasta vaikeammissakin olosuhteissa. Tule mukaan, varaa melontakurssi Helsingissä.

Tällä melontakurssilla syvennämme alkeiskurssilla opeteltuja taitoja. Kurssin sisältöä mukautetaan aina ryhmän mukaan, mutta keskitymme tekniikoihin, joita vaaditaan EPP2-taitokokeessa. Tämä melontakurssi on yksi osa EPP2-harjoittelua, joka valmistaa taitokokeeseen.

Kellonaika: 18.00-21.00

Kurssin tärkeimpiä teemoja:
* Eteenpäin ja taaksepäinmelonta sekä pysäytys.
* Kajakin ohjaaminen haluttuun suuntaan.
* Sivuttain melonta.
* Alatuki ja kaatumisen estäminen.
* Kaluston käsittely ja kuljetus.

Kurssipaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 8 henkeä

Ennakkovaatimukset: Melonnan alkeiskurssi ja/tai melonnan aktiivinen harrastaminen. Kurssi soveltuu myös kokeneille melojille. Kurssi valmistaa EPP2-taitokokeeseen.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit ja melontavarusteet. Kurssille voi osallistua myös omalla kajakilla, jos siinä on kiinteät välilaipiot.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top