bg
159,00 € / vrk

Melonta on hieno harrastus – pääset tutustumaan meriluontoon ainutlaatuisella tavalla. Melontakurssit Helsingissä ovat suosittuja – varaa paikkasi nyt. 

Meloessa kunto kasvaa, mutta sen ei silti tarvitse olla mitään hikiliikuntaa. Tärkeintä on, että pääsee hetkeksi karkuun kaupungin kiirettä. Meloessa rentoutuvat keho ja mieli. Melontakurssi onkin loistava tapa aloittaa uusi harrastus. Alkeiskurssilla opit turvallisesti melonnan perusteet. Harjoittelemme perustekniikoita ja käymme läpi melontavarusteita. Puhumme myös melonnan turvallisuudesta ja eri tavoista harrastaa melontaa.

Viikonloppukurssi on melonnan alkeiden tehopakkaus, jonka jälkeen sinulla on valmiudet lähteä melontaretkelle. Pidämme ryhmäkoon pienenä ja meillä on alan paras oppilas–ohjaaja-suhde. Kaikki ohjaajamme ovat kokeneita melonnan ammattilaisia.

Natura Vivan melonnan alkeiskurssi noudattaa Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia. Kurssin tavoitteena on antaa sinulle valmiudet jatkaa turvallisesti itsenäistä harjoittelua. Kurssin kesto on 10 tuntia, josta suurimman osa vietämme vesillä.

Paikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 12 henkeä. 

Aikataulu: Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–16. 

Ohjaaja: Natura Vivan melontatiimi

Kurssin vaativuus: Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Alaikäraja 16 vuotta (alle 18-vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

Kurssiohjelma:
* Kajakkiin meno ja poistuminen kajakista.
* Melonta eteenpäin ja taaksepäin oikealla tekniikalla sekä kajakin pysäyttäminen.
* Kajakin kääntäminen mela- ja etuperäsimellä, kaarivedolla ja kallistamalla.
* Kaatuminen ja poistuminen kaatuneesta kajakista sekä nouseminen takaisin kajakkiin.
* Pelastajana toimiminen kaatumistilanteessa.
* Liikkuminen kajakilla sivusuunnassa.

Kurssin lopussa tunnemme:
* Eri tyyppiset kajakit, melat ja varusteet.
* Melontaturvallisuuden perusteet.


Hintaan sisältyy: Opetus, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi. Kurssin jälkeen kahden tunnin ilmainen kajakkivuokraus Vuosaaren Melontakeskuksessa.

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top